Dijeta 24. rujna 2013.

Kako je Kate Hudson smršavjela 27 kg?

Kate-Usp
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Poznata glumica Kate Hudson nakon rođenja drugog djeteta smršavjela je čak 27 kilograma. Napornim treninzima i vježbama koje je izvodila čak šest sati dnevno uspješno je skinula kilograme i vratila liniju kakvu je imala prije trudnoće. Iako ne voli stroge dijete, tijekom dana je pila mnogo vode s limunom te jela više manjih obroka

Smršavjela 27 kilograma

Tko prati aktualnu seriju Glee u kojoj Kate Hudson glumi učiteljicu plesa Cassandru July, u prilici je vidjeti 34-godišnju glumicu u prepoznatljivom, neodoljivom izdanju u kojem se proslavila u filmu 'Korak do slave'. Lako je zaboraviti kako je izgledala nakon rođenja drugog sina, Binga, u srpnju 2011. godine. U tjednima koji su uslijedili, vaga je pokazivala 85 kilograma, vrlo uočljivih s obzirom na njezinu visinu od 168 centimetara. Obožavatelji su se pitali je li to ista ona Kate o kojoj je časopis Examiner 2006. godine, potaknut njezinom mršavošću, pisao da boluje od anoreksije.

No, već prošlog ljeta, javnost se uvjerila u njezinu fantastičnu transformaciju. Na Filmskom festivalu u Veneciji 2012. godine pojavila se vitka, oblikovanih mišića i privlačna kao u najboljim danima. Skinula je 27 'trudničkih' kilograma, a da bi to ostvarila podvrgnula se mukotrpnom treningu. ''Predano sam vježbala šest sati dnevno'', ispričala je reviji Star. ''Izvodila bih kardio vježbe od 45 do 55 minuta i potom sat vremena pilates ili jogu. I tako po tri puta dnevno.'' Kate je prionula na naporan program fitnessa prisjećajući se da je imala teškoća u gubljenju viška kilograma stečenih u prvoj trudnoći sa sinom Ryderom.

Zaljubljenica u pilates

Skinuvši višak kilograma, Kate je smanjila intenzitet treninga, ali je ostala aktivna. Osim što trčkara za mlađim sinom, bavi se i svojim velikim ljubavima – trčanjem, biciklizmom i pilatesom. Da bi održavala svoju figuru oblikovanom i vitkom, predaje se u stručne ruke trenerici pilatesa Nicole Stuart. Često odlazi u teretanu zajedno s dečkom Mattom, a poslije vježbanja udvostručuje potrošnju kalorija vožnjom biciklom. Povremeno odlazi na rijeku radi kajakarenja ili pleše s trenericom slavnih Tracy Anderson.

Zlatnim Globusom nagrađena glumica kaže da je vježbanje za nju mnogo prihvatljiviji način mršavljenja nego suzdržavanje od omiljene hrane. ''Ne volim biti na dijeti'', rekla je kći proslavljene Goldie Hawn. ''U mojoj obitelji dijete nisu popularne. Moja mama uvijek radi piletinu s knedlima. A volim i scone (vrsta škotskog peciva, op. a.) sa šlagom i džemom. Ne mogu im odoljeti!''

Voda s limunom cijelog dana

Iako ne pristaje na oštre dijete, Kate svejedno pazi što konzumira. Njezina nutricionistica Ashley Conrad preporučuje joj da tijekom cijelog dana pije mnogo vode s limunom, zbog hidratacije i detoksikacije. Također, nalaže joj da jede više manjih obroka pravilno raspoređenih tijekom dana. Među jelima koje Ashley preporučuje svojim klijentima su proteinski napitci sa sastojcima koji uključuju trećinu banane, pola šalice smrznutog špinata, žlicu sirovog maslaca i žličicu cimeta. Za glavni obrok, kaže, nema boljeg od krtih bjelančevina kao što su piletina i riba.

Komentar nutricionistice

''Kate Hudson gubila je kilograme umjerenim tempom - u godinu dana izgubila je 27 kilograma što znači da je gubila malo više od 2 kilograma mjesečno, a upravo se toliko preporučuje. No, s druge strane prema opisanom intenzitetu vježbanja možemo zaključiti da je naprezala svoje tijelo do krajnjih granica poput dobro utreniranog profesionalnog sportaša, a ne poput majke koja je netom rodila. Tjelovježba šest sati dnevno, šest dana u tjednu rezervirana je isključivo za Hollywoodske glumice. S obzirom na to da nemamo dovoljno informacija o njezinoj prehrani tijekom tih godinu dana, možemo samo zaključiti kako je pohvalno što je imala pravilno raspoređene redovite obroke i što je unosila obilje tekućine jer su to bitni čimbenici u procesu mršavljenja'', objasnila je nutricionistica Mirja Jošić.

Što o Limun dijeti kažu naši stručnjaci nutricionisti doznaj ovdje.

Kako se Kate Hudson šminka možeš vidjeti na budi.in-u.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar Zdrava__Krava
      Zdrava__Krava

      Dragi ivan1988, članak je nepromijenjen objavljen jučer oko podne. Nismo naknadno unosili nikakve izmjene, ali s obzirom na to da se komentar nutricionistice nalazi na kraju članka, moguće je da ga ranije nisi uočio. Pozdrav od Zdrave Krave

    • Default avatar -
      ivan1988

      irki, ja sam clanak procitao kada je jos bio drugacije napisan... tako da hvala Zdrava KRAVO STO ispravljate tekstove i onda ostavljate citateljeve komentare da ispadnu kao da ne citaju tekst... postoje rjeci kao "ispricavamo se citateljima na greski" , "hvala sto ste uocili" ...

    • Default avatar -
      irki

      U članku piše da je vježbala kardio i pilates po 2 sata, i tako 3 puta dnevno, a ne tjedno. Ali čisto sumnjam da je to istina jer mi se to čini nemogućom misijom. Praktički po cijele dane nije ništa radila nego vježbala.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.